Komende evenementen

22 Apr 2019
Sleuteldag HCH

Nog iets te sleutelen en wil je graag advies! Kom langs op de 1e sleuteldag van 2019!

31 Mrt 2019
Chocomel meeting

Seizoen 2019 wordt hier afgetrapt! Gas erop....en 1 Chocomel graag!

01 Jan 2019
Evenementen 2019

Het definitieve programma voor 2019 is vastgesteld! Klik hier voor het topic en hier voor een uitdraai van de Kalender.

Menu merchandise

Vraag en antwoord

Hoe bestel ik?
Stuur een mail naar merchandise@hayabusaclubholland.nl en geef zo duidelijk mogelijk aan welk / welke  artikelen je bestellen wilt.
Natuurlijk met de MAAT en eventueel de KLEUR. Wij zullen dan z.s.m contact met je opnemen of dit artikel op voorraad is, met daarbij de prijsopgave (+portokosten), betalingsmogelijkheden en aflevermogelijkheden. Zodat u weet welk bedrag u moet overmaken. Pas nadat U de bestelling goedgekeurd heeft en ná ontvangst van de betaling, wordt de order geplaatst.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzenkosten zijn verschillend. Al vanaf € 2,00 voor een enkel T-shirt tot een maximum van € 8,60 per pakket of meerdere artikelen. Dit is afhankelijk van de voorraad en/of dat het artikel nog besteld moet worden.

Hoe krijg ik de bestelde artikelen in bezit?
De bestelde artikelen worden op dit moment alleen opgestuurd. Wellicht is het in de toekomst mogelijk ze ook bij een meeting af te halen bij iemand van de merchandise afdeling. Voor afleveren geldt dat er voor de levering via bank of giro betaald moet zijn.

Kan ik de artikelen ruilen?
Kledingartikelen kunnen onder bijzondere omstandigheden geruild worden. Bijvoorbeeld als de maat niet goed is of als het artikel is beschadigd tijdens het verzenden. Dit kan alleen als de artikelen niet zijn gedragen. U dient de artikelen met opgaaf van redenen dan op te sturen naar merchandise.

Ik wil nog een bestelling bijplaatsen, kan dat?
Indien u nog niet heeft betaald kan uw aanvullende bestelling zonder problemen bij de eerdere bestelling worden geplaatst. Zodra u al heeft betaald is dit alleen mogelijk indien de order nog niet bij de leverancier is verwerkt.

Ik wil graag iets anders bestellen dan de mogelijkheden waar ik uit kan kiezen, kan dat?
Indien u bijvoorbeeld graag een andere kleur t-shirt wilt, dan er aan mogelijkheid wordt geboden, dan kunt u dit d.m.v een e-mail naar merchandise@hayabusaclubholland.nl kenbaar maken.
Ook kan er “gespeeld “ worden met de gangbare logo’s. Bijv: groter of kleiner, maar ook de kleur of de plaats van het logo of meer opdrukken. Wij zullen dan contact met U opnemen, wat de mogelijkheden zijn en de eventuele prijs.

Wanneer kan ik mijn artikelen ontvangen?
Na betaling van de bestelling wordt de order geplaatst bij de leverancier. Na plaatsing van de order ontvangt u binnen 2 weken uw artikelen in huis.

Ik wacht al langer dan 2 weken op mijn bestelling en heb nog niets ontvangen, wat nu?
Controleer of u de bestelling betaald heeft. De termijn van 2 weken gaat in na betaling van de bestelling. Indien deze termijn ook is verstreken dient u middels het contactformulier contact op te nemen met de penningmeester of de merchandise afdeling.

Belangrijk om door te geven:
* het aantal.
* het artikel / de artikelen.
* dames, heren, of kind.
* de maat / maten.
* de kleur / kleuren.
* jouw gegevens voor verzending.
* eventueel een telefoonnummer voor vragen.


 

Webdesign by © 2010 Marcel Blankensteijn, Flyboy and DenmanBest viewed with Mozilla Firefox Firefox